Διοργάνωση Ειδικών Σεμιναρίων

H A&K Risk Μanagement Consuting διοργάνωσε το Σεμινάριο Φυσικών & Τεχνολογικών Καταστροφών

Η Α&Κ Risk Management Consulting έπειτα από αίτημα της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. εκπόνησε στοχευμένο σεμινάριο το οποίο κάλυψε τις ανάγκες των υπευθύνων των βιομηχανικών περιοχών της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στις 16 & 30 Σεπτεμβρίου 2013 στην Άμφισσα και στην Σίνδο Θεσσαλονίκης.

H A&K Risk Μanagement Consuting διοργάνωσε το Σεμινάριο Διευθυντών Ασφαλείας Εργοταξίων & Εγκαταστάσεων
Athenaum Intercontinental 20-22 Νοεμβρίου 2012

H A&K Risk Μanagement Consuting διοργάνωσε τις Ημέρες Διάσωσης 2012

H A&K Risk Management Consulting σε συνεργασία με έμπειρους εκπαιδευτές της Weber Hydraylik Austria, διοργάνωσε τις Ημέρες Διάσωσης 2012 στην Πεντέλη. Το σεμινάριο είχε θεωρητικό & πρακτικό μέρος και το παρακολούθησαν με ενδιαφέρον 100 άτομα από όλους τους κλάδους των σωμάτων ασφαλείας αλλά και τον Ιδιωτικό τομέα. H A&K Risk Management Consulting θα συνεχίσει την επιμόρφωση Διασωστών με στοχευμένα σεμινάρια.

H A&K Risk Μanagement Consuting διοργάνωσε τις Ημέρες Διάσωσης 2011

To Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε το διασωστικό επιμορφωτικό σεμινάριο “Ημέρες Διάσωσης 2011” στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Στο σεμινάριο αυτό συμμετείχε η A&K – Risk Management Consulting, με κεντρικό εισηγητή τον κ. Άγγελο Αγραφιώτη Σύμβουλο Ειδικών Θεμάτων της Ak-Risk Management Consulting. Στο σεμινάριο συμμετείχαν 120 άτομα από διάφορες υπηρεσίες και εθελοντικές οργανώσεις, μεταξύ αυτών υπεύθυνοι πυρασφάλειας, υπεύθυνοι ασφάλειας, εκπαιδευτές, πυροσβέστες, διασώστες αλλά και εθελοντές που ασχολούνται με τα θέματα της διάσωσης. Το θεωρητικό μέρος καλύφθηκε από την εισήγηση του κ. Άγγελου Αγραφιώτη Σύμβουλο Ειδικών Θεμάτων της Ak-Risk Management Consulting όπου και ανέλυσε την τεχνολογία των θωρακισμένων οχημάτων χρηματαποστολών (για πρώτη φορά στη Ελλάδα) και τον τρόπο επιχειρήσεων των διασωστών, σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος (είσοδοι- σημεία πρόσβασης) αλλά και την τεχνολογία θωρακισμένων οχημάτων V.I.P καθώς και τις αδυναμίες τους, την οποία με πολύ προσοχή παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες.

Πατήστε για Μεγέθυνση Πατήστε για Μεγέθυνση Πατήστε για Μεγέθυνση Πατήστε για Μεγέθυνση

Ειδικά Σεμινάρια απο την Ak-Risk Management Consulting

Πατήστε για Μεγέθυνση
Καθήκοντα
Στατικών Φυλάκων
Πατήστε για Μεγέθυνση
Telephone
Operator – Evaluation
Πατήστε για Μεγέθυνση
Guarding
Loss Prevention