Σεμινάριο «Πληροφορία & Διαχείριση Πλήθους»

H A&K Risk Management Consulting και το Aegean Chapter (243) της ASIS International διοργάνωσαν στις 20 και 21 Απριλίου 2018, το Σεμινάριο «Πληροφορία & Διαχείριση Πλήθους» στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos.

Με καλεσμένους εισηγητές τους κ.κ Avner Saar και Dov Zwerling από το Ισραήλ, το σεμινάριο στέφθηκε με επιτυχία καθώς αναλύθηκαν θέματα πάνω στην οργάνωση και χρησιμότητα της Πληροφορίας στον τομέα της ασφάλειας, τρόποι δράσης και αντίδρασης σε περιστατικά mass casualty με συγκεντρωμένο πλήθος και παρουσιάστηκαν διαδραστικά με τους συνέδρους διάφορα case studies.

Το σεμινάριο που διήρκησε δύο ημέρες και συνολικά 15 ώρες, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos της Αθήνας.

Ο πρόεδρος του Aegean Chapter (243) κος Άγγελος Αγραφιώτης, έγινε αποδέκτης θετικών σχολίων, για τους εισηγητές και τις γνώσεις τους που προσέφεραν μια πιο ευρεία οπτική σε περιστατικά ανά τον κόσμο, ξεφεύγοντας από τα εγχώρια case studies και εκπαιδεύοντας τους συμμετέχοντες να «κοιτάνε μπροστά», να είναι ενημερωμένοι και έτοιμοι για όλες τις εξελίξεις στην ασφάλεια, τεχνολογικά και φυσικά και να προσαρμόζουν κάθε στιγμή τις ανάγκες τους σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Το Aegean Chapter (243) και ο Πρόεδρος τους θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους συνέδρους και εταιρείες που συμμετείχαν και στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία και ελπίζουν στο επερχόμενο σεμινάριο το Νοέμβριο, καθώς και μελλοντικά σεμινάρια αντιστοίχου κύρους και γνώσεων, να συμμετέχουν ακόμη πιο πολλοί επαγγελματίες της ασφάλειας της χώρας μας.