1o Επιμορφωτικό Σεμινάριο SECURITY

Η Α&Κ Risk Management Consulting, στα πλαίσια των επιμορφωτικών σεμιναρίων που εκπονεί, εκπόνησε το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο SECURITY για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ασφάλεια δεν είναι μόνο οι συναγερμοί, οι κάμερες, οι διαδικασίες αποφυγής ληστείας και αρχειοθέτησης εκθέσεων ύποπτων δραστηριοτήτων πια…
Ασφάλεια είναι η εξελικτική διαδικασία μέσω της οποίας παρέχεται ένα ασφαλές και σίγουρο περιβάλλον για τους υπαλλήλους που εργάζονται και τους πελάτες που επισκέπτονται τους χώρους που αναλαμβάνει ένας Security να επιτηρεί.

Στο 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο SECURITY θα παρουσιαστεί και θα αναλυθεί από έμπειρους-επαγγελματίες εισηγητές, όλο το φάσμα της Ασφάλειας-Πυρασφάλειας & Πρώτων Βοηθειών, οι τρόποι πρόληψης και ενεργειών, που σίγουρα θα σώσουν ζωές και θα περιορίσουν τις ζημιές και θα παρουσιαστεί ο τρόπος δουλειάς του επαγγελματία φύλακα, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσληψη όσων δεν διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία.

1ο Σεμινάριο Ασφάλειας Ξενοδοχείων (Hotel Security Services)

Το Σεμινάριο αυτό έχει σχεδιαστεί για να επιμορφώσει όλους όσους έχουν τελειώσει την εκπαίδευση των 105 ωρών του ΚΕ.ΜΕ.Α., διαθέτουν την άδεια εργασίας, αλλά δεν διαθέτουν την επαγγελματική εμπειρία και γνώση, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσληψή τους. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αναδείξει τους τρόπους πρόληψης και μείωσης του ρίσκου, από οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια, (κλοπή-δολιοφθορά-τρομοκρατική ενέργεια κ.α) αφορά στο ευαίσθητο περιβάλλον της ασφάλειας των εγκαταστάσεων και να οδηγήσει τους εν δυνάμει εργοδότες τους να αισθανθούν σίγουροι ότι διαθέτουν τις γνώσεις για να τους προσλάβουν.

Με το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες που θα το παρακολουθήσουν, θα μπορούν να αναλάβουν την οποιαδήποτε φύλαξη σε οποιαδήποτε εγκατάσταση και θα είναι ικανοί να συνδράμουν στην διεύθυνση ασφάλειας, η οποία φέρει και την κύρια ευθύνη και βάρος των αποφάσεων. Παράλληλα όσοι από τους συμμετέχοντες διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία θα συμπληρώσουν τις γνώσεις τους σε νέους τομείς ασφαλείας, όπως η ασφαλής παραλαβή αλληλογραφίας, η σωστή αξιολόγηση ενός απειλητικού τηλεφωνήματος, η αντίδραση στην ατυχή εκδήλωση επίθεσης Lone Wolves κ.α.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων και της μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η συμμετοχή σας θα πρέπει να δηλωθεί ηλεκτρονικά, στην φόρμα καταχώρησης, το αργότερο μέχρι 24 Μαρτίου 2015.

Θεματικές Ενότητες 1ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου SECURITY

 • Ασφάλεια κτιριακών εγκαταστάσεων
 • Reception
 • Τηλεφωνικό κέντρο-Απειλητικό τηλεφώνημα
 • Στελέχη επιχείρησης-Επισκέπτες-Προμηθευτές-Τηρούμενα Βιβλία
 • Προστασία πληροφοριών
 • Foot Patrol – Check Points
 • Χρήση σκύλου
 • Εξοπλισμός φύλακα
 • Στολή φύλακα
 • Συλλήψεις
 • Πρώτες βοήθειες πρώτου ανταποκριτή
 • Συστήματα πυρόσβεσης
 • Αλληλεπίδραση φυσικού & τεχνικού security
 • Συστήματα ασφαλείας (alarm-cctv-biometric)

Το κόστος του Συνεδρίου ανέρχεται στο ποσό των 60,00€ / άτομο. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται η γραφική ύλη, το folder και το στυλό που θα λάβουν οι συμμετέχοντες κατά την προσέλευσή τους. Η εξόφληση είναι προκαταβολική, με την ηλεκτρονική έγγραφη αίτηση & αποδοχή του Σεμιναρίου. .

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 στις εγκαταστάσεις του του ΚΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ – Κασομούλη 108 Ν. Κόσμος (στάση metro Άγιος Ιωάννης).

Ώρες Σεμιναρίου: 09:00 με 17:00 (ώρα προσέλευσης 08:30)

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του 1ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Security από την A&K Risk Management Consulting και το ΚΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ. Στη Βεβαίωση θα παρουσιάζονται αναλυτικά, όλες οι ενότητες που θα παραδοθούν.

» Ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω!

Χώρος Σεμιναρίου : ΚΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, Κασομούλη 108 Ν. Κόσμος (στάση metro Άγιος Ιωάννης).