ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

H διαχείριση κινδύνου εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία της ασφάλειας στο background, και βοηθά στον προγραμματισμό και την πρόληψη που εντέλει οδηγούν στη λήψη σωστών αποφάσεων, διαδικασιών, μέτρων και μέσων ασφαλείας. Τα σεμινάρια διαχείρισης κινδύνου από την A&K Risk Management Consulting, βοηθούν τους επαγγελματίες του κλάδου να αναγνωρίσουν τις ανάγκες φυσικής & ηλεκτρονικής ασφάλειας, και τους οδηγούν στη σωστή λήψη αποφάσεων χωρίς σπατάλες σε επενδύσεις εξειδικευμένου εξοπλισμού  και υπερβολική, δαπανηρή λήψη μέτρων.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενημερώνεστε για τα σεμινάριά διαχείρισης κινδύνου, συμπληρώστε τα στοιχεία σας «εδώ» ώστε να ενημερώνεστε για κάθε διοργάνωση.

12-4-2022 Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου-Πεύκης, Σεμινάριο Φυσικών Καταστροφών – Οργάνωση & Διοίκηση Εθελοντικών Ομάδων. Το σεμινάριο παρακολούθησαν Ιερείς της Μητροπόλεως και Λαϊκοί, για να συνδράμουν τους Ενορίτες σε περιπτώσεις Φυσικών Καταστροφών.