Χορηγία δωρεάν συμμετοχής στο σεμινάριο «Πληροφορία & διαχείριση πλήθους»

H A&K Risk Management Consulting και το Aegean Chapter (243) της ASIS International διοργάνωσαν στις 20 και 21 Απριλίου 2018, το Σεμινάριο «Πληροφορία & Διαχείριση Πλήθους» στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos.

Με καλεσμένους εισηγητές τους κ.κ Avner Saar και Dov Zwerling από το Ισραήλ, το σεμινάριο στέφθηκε με επιτυχία καθώς αναλύθηκαν θέματα πάνω στην οργάνωση και χρησιμότητα της Πληροφορίας στον τομέα της ασφάλειας, τρόποι δράσης και αντίδρασης σε περιστατικά mass casualty με συγκεντρωμένο πλήθος και παρουσιάστηκαν διαδραστικά με τους συνέδρους διάφορα case studies.

Ο πρόεδρος του ASIS Aegean Chapter (243) κος Άγγελος Αγραφιώτης, με απώτερο στόχο του την υποστήριξη των νέων ανθρώπων του κλάδου μας και την ενίσχυση των γνώσεων αποφοίτων ΚΕΚ, έδωσε την ευκαιρία σε δύο εκπαιδευτικά κέντρα να στείλουν ένα άτομο της επιλογής τους δωρεάν για την παρακολούθηση του σεμιναρίου. Το κόστος της δωρεάς ήταν συνολικά 620€, ποσό που μεταφράζεται σε ώρες παρακολούθησης αναβαθμισμένων ομιλιών

«Ευχαριστούμε την Α&Κ Risk Management Consulting για την Δωρεάν Παροχή Σεμιναρίου σε σπουδαστή του New York College.

O Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College ευχαριστεί την εταιρεία Α&Κ Risk Management Consulting- εταιρεία εξειδικευμένων σεμιναρίων ασφαλείας για τη δωρεάν παροχή του 2ήμερου σεμιναρίου «Πληροφορία & Διαχείρισης Πλήθους» στις 20 & 21 Απριλίου 2018 αξίας 310€ στον απόφοιτο του τμήματος security του Κολλεγίου, κ. Πεφάνη Λεωνίδα.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την εταιρεία Α&K Risk Management Consulting και τον παγκόσμιο Αμερικάνικο οργανισμό ασφαλείας ASIS Αegean Chapter (243). Απευθύνθηκε σε στελέχη ασφαλείας επιχειρήσεων και οργανισμών  και προσέλκυσε διευθυντές ασφαλείας από πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς, ιδρύματα και πρεσβείες. Η διάρκεια του σεμιναρίου ήταν 16 ώρες και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos.»


Ευχαριστήριο: http://www.nyc.gr/el/news-and-events/dorean-symmetohi-se-seminario-ak-risk-management-consulting